Genney forum
Synpunkter => Tekniska problem och förslag => Ämnet startat av: StefanH skrivet 2026-09-06, 13:08:03 PM
-
Jag har tagit upp detta tidigare och gör det igen.
Kan vi på en Ångra/Cancel - knapp när vi valt Avsluta. Det händer att man precis efter att man tryckt Avsluta och dialog-rutan kommer upp att man kommer ihåg något som man skulle göra innan man avslutar programmet. Något som bara stänger ned dialog-rutan och man återgår till programmet.