Genney forum

Synpunkter => Tekniska problem och förslag => Ämnet startat av: Alsterolle skrivet 2019-08-22, 18:36:52 PM

Titel: Byta databas
Skrivet av: Alsterolle skrivet 2019-08-22, 18:36:52 PM
När man som jag har ganska många släktträd och öppnat t.ex. 2 st vore det bra att enkelt hoppa mellan dessa. Som det är nu (tror jag) måste jag gå till "Öppna" och scrolla - ibland långt -  för byte.
Titel: SV: Byta databas
Skrivet av: Administrator skrivet 2019-08-22, 19:00:51 PM
Du kan växla register högst upp till höger, bredvid knappen med frågetecken.
Titel: SV: Byta databas
Skrivet av: Alsterolle skrivet 2019-08-22, 19:09:14 PM
Toppen - tack, det underlättar en hel del!