Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - andreas.hallenberg

Sidor: [1]
1
Hej,

Jag använder html-kod i noteringar för händelser (jag skriver levnadsberättelserna där). Kan Genney på något sätt kan läsa av den koden vid ex. utskrift, så inte själva koden syns i texten?


Mvh
Andreas

2
Hur gör man för att ...? / Ta bort sparade detaljer?
« skrivet: 2020-08-16, 12:19:04 PM »
Hej,

Jag undrar hur man raderar sparade detaljer, exempelvis dödsorsak? Det blir lätt en väldigt lång lista, jag skulle gärna vilja rensa lite. Se bifogad bild.

Mvh
Andreas Hallenberg

3
Hej!

När jag importerar Gedcom-fil till Ancestry märker jag att de källor jag har med i Genny inte kommer med. Enbart infon om "var i källan" är med. Inte heller följer noteringar och kommentarer med. Vad beror det på, och går det att lösa?

Mvh
Andreas

4
Allmänt om släktforskning / Vad betyder det här?
« skrivet: 2018-09-28, 09:21:24 AM »
Personen i fråga arbetar på samma ställe tidigare som dräng; då ser man tydligt att det står Dr. Men vet någon vad det här betyder?

Mvh
Andreas

5
Tekniska problem och förslag / Problem med kartan
« skrivet: 2018-09-25, 20:10:47 PM »
Har precis börjat använda Genney 2.0; men det verkar vara något fuffens med kartan. Den syns, men är grådisig; och det kommer upp en text där det står "Google Maps lästes inte in korrekt på sidan". Trycker jag bort texten står det fortfarande "For development purposes only" överallt över kartan, och den är fortfarande grådisig. Någon som vet hur man fixar detta?

Mvh
Andreas

Sidor: [1]