Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Visa inlägg - KiAnKo

Sidor: [1]
1
Tekniska problem och förslag / Sortera barn i ordning i släktträdsvyn
« skrivet: 2017-10-09, 16:50:51 PM »
När man ser på släktträden och hur de ritas upp, så är det verkligen slumpmässigt hur personerna hamnar. Kan man önska en funktion att få barnen i ordning med äldsta till vänster och sedan resten till höger i åldersordning?

2
När jag skapar andra länder och lägger till "kommun" (i brist på motsvarande) så kommer "kn" med bakom namnet (se bilden). Nu heter det ju inte "kommun" i andra länder...

Kan man tills näste version ta bort automatiskt tillägg av "kn"? Varför är det med - pga särskilja det från stad, församling? Alternativt en kryssruta som kan inaktiveras/aktiveras för dem som vill ha "kn" med...

[bifogad fil raderad av administratör]

3
Installation av 64-bit versionen hamnar i C:\Program Files (x86)\Genney 1\ och inte i mappen C:\Program Files\Genny 1\ där 64-bitars program ska hamna.

Ska "1" vara med "Genny 1", kommer det försvinna när version 2 kommer?

4
Tekniska problem och förslag / Filen "Genney.props" i användaren
« skrivet: 2017-02-20, 11:10:23 AM »
Varför finns filen "Genney.props" i användaren (Windows 10 finns den här C:\Users\<användarnamn>\)? Vad jag kan se så verkar man behöva radera filen ibland om programmet inte startar. Den verkar återkomma om jag sedan startar programmet.

Borde inte denna fil finnas i tex: C:\Users\kikosf18\AppData\Local\Genney\ eller C:\Users\kikosf18\AppData\Roaming\Genney\ ?

Vad händer om jag tar bort den?

Verkar vara en konfigurationsfil...

5
När jag går in på http://www.genney.se/ får jag certifikatfel (både i CHROME och INTERNET EXPLORER). Om jag ignorerar det så hamnar jag på https://genney.se/cgi-sys/defaultwebpage.cgi (en felsida på webhotellet ODERLAND).

Det verkar som om hemsidan ligger på www.genny.se - finns det planer att byta till www.genney.se i stället? Allt utom forumet borde gå snabbt att flytta...

7
När jag laddar ner programmet, får det namnet: "_home_gennyse_public_html_download_genney_64_1.2b12.exe"

vore bättre med tex: "genney_64_1.2b12.exe"

Sidor: [1]