Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - sulajma_sutsko@yahoo.dk

Sidor: [1]
1
Ok, det var nog vad jag räknat med. Jag får träna på grupper och färgläggning  :D

2
Hej
När jag hittar människor som varit psykiskt sjuka eller utvecklingshämmande så vill jag dokumentera detta på ett smart sätt. Jag skriver de uppgifter jag får tag på under "egen händelse". Men det hade varit praktiskt att få det tydligt ex.vis på samma sätt som "titel" eller "yrke" syns, utan att man måste gå in i den enskilde personens levnadsbana.

3
Hur gör man för att ...? / SV: Flaggor och vapen i Plastregistret
« skrivet: 2020-12-06, 23:59:25 PM »
Tack Det fungerade.
Då återstår bara vapensköldarna (om det går)

4
Hur gör man för att ...? / SV: Flaggor och vapen i Plastregistret
« skrivet: 2020-12-06, 23:40:08 PM »
Hej
Desvärre får jag bara ett fönster som säjer "det går inte att hitta filen". Det gäller också om jag prövar på den svensak flaggan.

5
Hur gör man för att ...? / Flaggor och vapen i Plastregistret
« skrivet: 2020-12-06, 22:55:47 PM »
Hej
Jag har precis matat in Norge och landets fylker i platsregistret. Jag fyller löpande på med städer och platser som berör mitt arbete.
Men nu till min fråga:
Sverige har flagga i registret, men jag förstår inte hur jag ska göra för att lägga in den norska flaggan. Jag vill också gärna veta hur jag lägger in vapensköldar för kommun, län, fylker, amt etc.
På förhand tack!
mvh Maria

6
Hur gör man för att ...? / SV: öppna två arkiv samtidigt
« skrivet: 2020-05-14, 02:52:25 AM »
Tack för klargörande svar. Att hoppa emellan blir alltför besvärligt. Jag löser mitt problem genom att öppna genney på min bärbara också.   

7
Hur gör man för att ...? / öppna två arkiv samtidigt
« skrivet: 2020-05-10, 13:56:14 PM »
Hej
Är det möjligt att ha två arkiv öppna samtidigt? jag sitter med två skärmar och det skulle underlätta om jag hade tillgång till båda arkiven sida om sida.

Sidor: [1]