Visa inlägg

Denna sektion låter dig visa alla inlägg som denna medlem har skrivit. Observera att du bara kan se inlägg i områden som du har tillgång till.


Meddelanden - Evahd

Sidor: [1]
1
Tack för hjälpen då vet jag att det inte är fel men håller med om att partner hade varit bättre.

2
Om jag går in i biografin, familj finns det två familjer. På den första finns min anas mor och på den andre finns hustrun som han senare gifte sig med. Trycker jag på den första står det Maka: och namnet på min anas mor samt under denna Status: ogift. Familj nr 2 är helt rätt.
Det är att det står maka på familj nr 2 som jag undrar är rätt. Kan ha berott på att jag la in familjen fel från början men hur får jag i så fall bort uppgiften Maka. Står likadant på båda föräldrarna till min ana.

3
Har nu ändrat så att både fadern och modern till min ana står som ogifta. Båda står trots det som make/maka till den andre fortfarande i biografin men nu då ogifta. Ska det göra det eller går det att också att ändra.

4
Hej
Har en son vars mor och far inte var gifta med varandra men båda gifter sig senare på annat håll båda två och får barn i det giftet. Har kopplat båda föräldrarna som biologiska för barnet men då blev de gifta med varandra också. När jag lagt in makan till fadern kom sonen upp som biologiskt barn till henne också. Har nu tagit bort makan och nu står båda föräldrarna som gifta biologiska föräldrar igen men hur ska jag få in faderns nya maka och dotter utan att det bli fel igen.

Sidor: [1]