Författare Ämne: Mina sidor  (läst 2486 gånger)

Administrator

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Antal inlägg: 2030
    • Visa profil
Mina sidor
« skrivet: 2018-01-13, 12:59:21 PM »
Om man inte noterat det så finns nu Min sidor på  hemsidan där man kan ändra sina kontouppgifter och hantera sina licenser. Man kan också se de synpunkter man skickat in.

NCC-1031

  • Full Member
  • ***
  • Antal inlägg: 188
    • Visa profil
SV: Mina sidor
« Svar #1 skrivet: 2018-01-13, 13:41:13 PM »
Om man inte noterat det så finns nu Min sidor på  hemsidan där man kan ändra sina kontouppgifter och hantera sina licenser. Man kan också se de synpunkter man skickat in.

Tyvärr så stöter jag på patrull på en gång.

När jag loggar in och får upp ifyllnadsfälten så står det en bit ner med rött: Ogiltigt användarnamn.

Ändrar till mejladress och fyller i resten av fälten, får då till svar: Användarnamnet är upptaget.

Administrator

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Antal inlägg: 2030
    • Visa profil
SV: Mina sidor
« Svar #2 skrivet: 2018-01-13, 15:00:21 PM »
Blir det samma resultat om du klickar på nedladdning?

Prova uppdatera sidan eller starta om webbläsaren.
« Senast ändrad: 2018-01-13, 15:25:22 PM av Administrator »

NCC-1031

  • Full Member
  • ***
  • Antal inlägg: 188
    • Visa profil
SV: Mina sidor
« Svar #3 skrivet: 2018-01-13, 15:33:40 PM »
Samma för nedladdning.

Samma resultat oavsett Firefox eller Edge. Alla omstartade.

Hans

  • Hero Member
  • *****
  • Antal inlägg: 799
    • Visa profil
    • Hans' hemsida
SV: Mina sidor
« Svar #4 skrivet: 2018-01-14, 00:05:03 AM »
Funkar klockrent här! Snyggt! Testat i Chrome.
Hans Rosenlund

NCC-1031

  • Full Member
  • ***
  • Antal inlägg: 188
    • Visa profil
SV: Mina sidor
« Svar #5 skrivet: 2018-01-14, 01:42:12 AM »
Förstår inget  :o

Provade med Chrome, funkade klockrent. OK, testar med Firefox - funkar också som det ska. Har du gjort något eller är det bara magi?

Case closed!

BengtDNilsson

  • Sr. Member
  • ****
  • Antal inlägg: 383
    • Visa profil
SV: Mina sidor
« Svar #6 skrivet: 2018-01-15, 12:38:46 PM »
Kanske berätta om Mina sidor i nästa mailutskick?

Birgitta

  • Newbie
  • *
  • Antal inlägg: 8
    • Visa profil
SV: Mina sidor
« Svar #7 skrivet: 2018-01-17, 20:03:48 PM »
Men det är ju underbart! Toppen att kunna se vilka synpunkter man skickat in! En av mina synpunkter var att kunna få kopia på sådant man skickar in - men det är ju nu löst på ett mycket bättre sätt!   ;D

Siwert

  • Jr. Member
  • **
  • Antal inlägg: 67
    • Visa profil
SV: Mina sidor
« Svar #8 skrivet: 2018-01-19, 09:50:45 AM »
Jag kör Win 10 pro och Chrome. När jag fyllt i förnamn, efternamn, mail-id och lösenord så får jag till svar att användarnamn är upptaget. Det är ju självklart. Det är ju det som jag vill logga in med. Jag skall väl inte behöva registrera ett nytt användarnamn varje gång.
När jag använder Opera, så ser dialogen annorlunda ut. Där saknas fälten för förnamn och efternamn. Jag fyller bara i användarnamn och lösenord sedan så är jag inne. Väl inne så ser jag att alla mina uppgifter är korrekt ifyllda.
Jag har startat om dator flera gånger med samma resultat som följd. Jag vill fortsättningsvis använda Chrome, så en lösning på problemet önskas.

Administrator

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Antal inlägg: 2030
    • Visa profil
SV: Mina sidor
« Svar #9 skrivet: 2018-01-19, 10:16:32 AM »
Du ska bara skriva in användarnamn och lösen när du loggar in.

Siwert

  • Jr. Member
  • **
  • Antal inlägg: 67
    • Visa profil
SV: Mina sidor
« Svar #10 skrivet: 2018-01-19, 12:06:58 PM »
Du ska bara skriva in användarnamn och lösen när du loggar in.

OK, som svar får jag då "Tomt förnamn"

Siwert

  • Jr. Member
  • **
  • Antal inlägg: 67
    • Visa profil
SV: Mina sidor
« Svar #11 skrivet: 2018-01-19, 12:17:39 PM »
Du ska bara skriva in användarnamn och lösen när du loggar in.

OK, som svar får jag då "Tomt förnamn"

Nu har jag löst det. Prickarna i lösenordsfältet var inte sparat lösenord. När jag skrev in lösenordet så fungerade det.