Jag har tagit upp detta tidigare och gör det igen.
Kan vi på en Ångra/Cancel - knapp när vi valt Avsluta. Det händer att man precis efter att man tryckt Avsluta och dialog-rutan kommer upp att man kommer ihåg något som man skulle göra innan man avslutar programmet. Något som bara stänger ned dialog-rutan och man återgår till programmet.