Författare Ämne: Hur gör man med Genneyweb?  (läst 843 gånger)

Larsinge

  • Newbie
  • *
  • Antal inlägg: 1
    • Visa profil
SV: Hur gör man med Genneyweb?
« Svar #15 skrivet: 2019-01-21, 16:56:03 PM »
Hej
Måsta man uppdatera Publicera och Genneweb varje gång man har gjort en förändring i släktforskningen så det syns på internet ?

Administrator

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Antal inlägg: 1689
    • Visa profil
SV: Hur gör man med Genneyweb?
« Svar #16 skrivet: 2019-01-21, 17:22:28 PM »
Ja, men det kan ju räcka nån gång i månaden.

Racksta

  • Newbie
  • *
  • Antal inlägg: 15
    • Visa profil
SV: Hur gör man med Genneyweb?
« Svar #17 skrivet: 2019-04-04, 16:49:38 PM »
Jag faller in här...
Har html-filerna i Genealogi.
Har laddat upp dem. Den höll på en bra stund. Det är lite drygt 10000 filer.
Har grön bock på lösenordet.
Klickar på länken till webbplatsen.
Får 404-File or directory not found.
Det står att storleken är 0 byte och använt utrymme är blankt.

Har försökt förut med samma tråkig resultat.

Kan det bero på att webbplasten får en massa konstiga tecken för att den inte kan stava till Björn - ö blir till fyra olika tecken?!

Administrator

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Antal inlägg: 1689
    • Visa profil
SV: Hur gör man med Genneyweb?
« Svar #18 skrivet: 2019-04-04, 17:12:04 PM »
Webben gillar som standard inte åäö, prova med bjorn.

Racksta

  • Newbie
  • *
  • Antal inlägg: 15
    • Visa profil
SV: Hur gör man med Genneyweb?
« Svar #19 skrivet: 2019-04-04, 23:12:04 PM »
Jaha, de är lätt att säga tulipanaros :-)

Hur ska jag ändra det?

När jag klickar på Genneywebknappen står webbplatsens namn redan där. Se bifogad bild.

Jag har försökt att ta bort den med krysset. Får frågan om jag vill och klickar på Ja. Men den försvinner inte. Det står att filer raderas men inget annat händer.

Administrator

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Antal inlägg: 1689
    • Visa profil
SV: Hur gör man med Genneyweb?
« Svar #20 skrivet: 2019-04-05, 07:52:27 AM »
Nu är den borta.

Racksta

  • Newbie
  • *
  • Antal inlägg: 15
    • Visa profil
SV: Hur gör man med Genneyweb?
« Svar #21 skrivet: 2019-04-05, 22:31:03 PM »
Nu funkade det. Tack!